вівторок, 6 грудня 2022 р.

 

🔹Сьогодні День Збройних сил України 🇺🇦— свято справжньої мужності, героїзму і відваги.
✔️Це святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВРУ 1993 року.
✔️Відзначається щорічно в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України».
✔️ Збігається з початком Першого зимового походу армії УНР у 1919 році, який став однією зі славетних сторінок українського війська.
✔️Саме на ЗСУ покладаються завдання по обороні України, захист її суверенітету, території, цілісності та недоторканості.
🔹Цьогоріч 6 грудня - це найважливіша дата як для України, так і для всього вільного світу, адже сьогодні відмічають своє професійне свято ті, хто своєю сталевою волею та надлюдськими зусиллями стримують зло небачених масштабів.
Сьогодення змусило нас інакше подивитися на це свято, а особливо на людей, які боронять нашу державу від ворога і які сьогодні складають основу того, що і зветься збройними силами України 🇺🇦 Адже техніка, броня та зброя, бойовими стають не завдяки якомусь «диву» чи «магії», а завдяки щоденній і героїчній праці певних людей - солдат та офіцерів ЗСУ.
У День збройних сил України 🇺🇦 ми відчуваємо особливу гордість за нашу армію, низько вклоняємося всім тим, хто несе військову службу і дякуємо за відданість українській державі, незламну силу волі та безстрашність.
💙💛 Дякуємо ЗСУ! Віримо в ЗСУ і перемогу ! Героям - слава !


Немає коментарів:

Дописати коментар